Aktif KonularAktif Konular  Forum üyelerinin listesini görüntüleÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumda AraAra  YardımYardım
  KayıtKayıt  GirişGiriş
MyLush (Forum Kilitli Forum Kilitli)
 Lush Türkiye Forum : Lush Ürünleri : MyLush
Message İkonu Konu: Lush'la ilk tanışma... Cevapla Yeni Konu aç
Sayfa  Kapalı 3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
admin
Admin Grubu
Admin Grubu

Katıldı: 27 Nis 2007
Çevrimiçi: Çevrimdışı
Kota admin Cevapbullet Konu: Lush'la ilk tanışma...
    Gönderildi: 23 Haz 2007 14:07
Lush Türkiye forumunda Lush ürünleri ile ilk olarak nasıl tanıştığınızı burada diğer Lushseverlerle paylaşabilirsinizSmile
IP IP Girildi
fulya34
Newbie
Newbie

Katıldı: 22 Haz 2007
Kota fulya34 Cevapbullet Gönderildi: 27 Haz 2007 10:04
Lush markasi ile internette vejetaryan kozmetik urun markalarini arastirirken kesfetmistim, fakat turkiye'de body shop urunlerini kullanmak zorunda kaliyordum siz burada magaza acmadan evvel... Artik istedigim urunlere eristim, ve mudavimden fazlasi oldum diyebilirim...
Ilk urunum Flying Foz Dus jeli idi, ve banyoda ve uzerimde uzun sure biraktigi o muhtesem yasemin kokusu beni muptela statusune yukseltti diyebilirim...
IP IP Girildi
ceylan
Newbie
Newbie

Katıldı: 22 Haz 2007
Kota ceylan Cevapbullet Gönderildi: 18 Tem 2007 09:31
Merhaba, Lush'la İngiltere'de öğrenciyken arkadaşım Claire'in bana hediye ettiği Miranda sabunu sayesinde tanıştım. Daha sonra her fırsatta özellikle Covent Garden'daki dükkanınıza gidip kendimi ürünlerinize boğuyordum. Ürünleriniz sadece harika kokular ve taze bir his vermekle kalmıyor, aynı zamanda gerçekten iyi geliyor. İyi ki Türkiye'ye geldin Lush... Smile
IP IP Girildi
admin
Admin Grubu
Admin Grubu

Katıldı: 27 Nis 2007
Kota admin Cevapbullet Gönderildi: 30 Ağt 2007 18:42

Sevgili Lushies,

Yurtdışında bazı ülkelerde Lush ürünleri farklı adlarla piyasaya sürülmektedir, ancak esasında ürünler aynı fakat adlar farklıdır. Türkiye'deki sevdiğiniz Lush muadil ürünleri için mağazamızdaki ekibimiz size yardımcı olacaktır.
IP IP Girildi
Zeus_
Newbie
Newbie

Katıldı: 07 Eyl 2007
Kota Zeus_ Cevapbullet Gönderildi: 08 Eyl 2007 23:18
Amsterdam'da  Leidseplein Meydanından merkeze giderken solda kalıyor renk ve koku çümbüşü Lush mağzası. İşte size bir kaç kare http://amsterdam-da.cumhur.com/slides/DSC01973.html,  oradan Flying Fox'u almıştım. O günden sonra  alma fırsatım olmadı taki cumaya kadar :) 

güncelleştirildi Zeus_ - 08 Eyl 2007 23:19
IP IP Girildi
Marlis
Newbie
Newbie

Katıldı: 11 Ekm 2007
Kota Marlis Cevapbullet Gönderildi: 28 Ekm 2007 01:40
seneler önce ingilterede tanışmıştım. Herkese kalıp kalıp sabun hediye getirmiştim Londradan. O zaman cilt bakımı ürünlerini pek tanımıyordum. İstanbulda açıldığında onlarlada tanıştım. Artık Lushtan  başka hiç bir krem kullanmıyorum .
IP IP Girildi
aytul
Newbie
Newbie

Katıldı: 11 Ara 2007
Kota aytul Cevapbullet Gönderildi: 11 Ara 2007 16:01
Lush'la Venedik'te tanıştım tesadüfen. İçerisi şekerden ev gibiydi. Bayıldım, saatlerce ona buna elleyip durdum, bissürü ürün aldım geldim, herkese anlatırken birde baktım Türkiyedesiniz, İzmirdesinizEmbarrassed 
IP IP Girildi
nurdan1986
Newbie
Newbie

Katıldı: 01 Ock 2008
Kota nurdan1986 Cevapbullet Gönderildi: 01 Ock 2008 21:43

Embarrassed ne yalan söyliyim gül sokaktaki mağazyı görüncce şekerci dükkanı zannettim.. gözü dönmüş bi şekilde içeriye daldım ve cilt bakım ürünleri olduğunu öğrenince dahada bi mutlu oldum..  hemen kendime yeni ürünler aldım 3 gündür kullanıyorum ama çok beğendiğimi söyleyebilirim

IP IP Girildi
gamzeersever
Newbie
Newbie

Katıldı: 25 Ksm 2007
Kota gamzeersever Cevapbullet Gönderildi: 17 Ock 2008 15:47
Lush ile ilk defa Bağdat Caddesi'nde dolaşırken tanıştım. Mağazanın içindeki kokular sokağa kadar yayılmıştı. Eh ben de tabii o kokulara karşı koyamazdım ve hemen kendimi mağazanın içine attım. Ürünlere zaten laf yok, hepsi birbirinden cazip. Elemanlar da o kadar ilgiliydiler ki... Artık ben de bir Lush müdavimiyim LOL
IP IP Girildi
yaprock
Newbie
Newbie

Katıldı: 19 Ara 2007
Kota yaprock Cevapbullet Gönderildi: 20 Ock 2008 19:48
ayy evet yaa bende aralıkta kesfettim gül sokakta gezerken  ozellikle yazısı fresh kozmetik beni direk içeri itti :)
delirdim ve kendimden gectim diyebilirim :) aldıgım ilk ürünn soft coeur nefisssss karamel bal ve çikolatalı masaj barı :) ama masaj yapan kimm tabikii nemlendirici olarak sürüyorumm mutluluk veriyoo feci şekilde  ..
kesin deneyin arkadaslarrr:))
IP IP Girildi
Sayfa  Kapalı 3 Sonraki >>
Cevapla Yeni Konu aç
Yazıcı versiyonu Yazıcı versiyonu

Forum atla
Yeni konu açma hakkınız yok
Konuları cevaplama hakkınız yok
Mesajlarınızı silme hakkınız yok
Mesajlarınızı güncelleme hakkınız yok
Anket oluşturma hakkınız yok
Anketlere katılma hakkınız yok