![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Ara |
| |
| MyLush ( |
|
| |
|
| Sayfa Kapalı 3 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
admin
Admin Grubu
Katıldı: 27 Nis 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 264 |
![]() Konu: Lush'la ilk tanışma...Gönderildi: 23 Haz 2007 14:07 |
|
Lush Türkiye forumunda Lush ürünleri ile ilk olarak nasıl tanıştığınızı burada diğer Lushseverlerle paylaşabilirsiniz
|
|
IP Girildi |
|
|
fulya34
Newbie
Katıldı: 22 Haz 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 4 |
![]() Gönderildi: 27 Haz 2007 10:04 |
|
Lush markasi ile internette vejetaryan kozmetik urun markalarini arastirirken kesfetmistim, fakat turkiye'de body shop urunlerini kullanmak zorunda kaliyordum siz burada magaza acmadan evvel... Artik istedigim urunlere eristim, ve mudavimden fazlasi oldum diyebilirim...
Ilk urunum Flying Foz Dus jeli idi, ve banyoda ve uzerimde uzun sure biraktigi o muhtesem yasemin kokusu beni muptela statusune yukseltti diyebilirim... |
|
IP Girildi |
|
|
ceylan
Newbie
Katıldı: 22 Haz 2007 Konum: Turkey Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 2 |
![]() Gönderildi: 18 Tem 2007 09:31 |
|
Merhaba, Lush'la İngiltere'de öğrenciyken arkadaşım Claire'in bana hediye ettiği Miranda sabunu sayesinde tanıştım. Daha sonra her fırsatta özellikle Covent Garden'daki dükkanınıza gidip kendimi ürünlerinize boğuyordum. Ürünleriniz sadece harika kokular ve taze bir his vermekle kalmıyor, aynı zamanda gerçekten iyi geliyor. İyi ki Türkiye'ye geldin Lush...
|
|
IP Girildi |
|
|
admin
Admin Grubu
Katıldı: 27 Nis 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 264 |
![]() Gönderildi: 30 Ağt 2007 18:42 |
|
Sevgili Lushies, Yurtdışında bazı ülkelerde Lush ürünleri farklı adlarla piyasaya sürülmektedir, ancak esasında ürünler aynı fakat adlar farklıdır. Türkiye'deki sevdiğiniz Lush muadil ürünleri için mağazamızdaki ekibimiz size yardımcı olacaktır. |
|
IP Girildi |
|
|
Zeus_
Newbie
Katıldı: 07 Eyl 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 1 |
![]() Gönderildi: 08 Eyl 2007 23:18 |
|
Amsterdam'da Leidseplein Meydanından merkeze giderken solda kalıyor renk ve koku çümbüşü Lush mağzası. İşte size bir kaç kare http://amsterdam-da.cumhur.com/slides/DSC01973.html, oradan Flying Fox'u almıştım. O günden sonra alma fırsatım olmadı taki cumaya kadar :)
güncelleştirildi Zeus_ - 08 Eyl 2007 23:19 |
|
IP Girildi |
|
|
Marlis
Newbie
Katıldı: 11 Ekm 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 7 |
![]() Gönderildi: 28 Ekm 2007 01:40 |
|
seneler önce ingilterede tanışmıştım. Herkese kalıp kalıp sabun hediye getirmiştim Londradan. O zaman cilt bakımı ürünlerini pek tanımıyordum. İstanbulda açıldığında onlarlada tanıştım. Artık Lushtan başka hiç bir krem kullanmıyorum .
|
|
IP Girildi |
|
|
aytul
Newbie
Katıldı: 11 Ara 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 1 |
![]() Gönderildi: 11 Ara 2007 16:01 |
|
Lush'la Venedik'te tanıştım tesadüfen. İçerisi şekerden ev gibiydi. Bayıldım, saatlerce ona buna elleyip durdum, bissürü ürün aldım geldim, herkese anlatırken birde baktım Türkiyedesiniz, İzmirdesiniz
|
|
IP Girildi |
|
|
nurdan1986
Newbie
Katıldı: 01 Ock 2008 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 1 |
![]() Gönderildi: 01 Ock 2008 21:43 |
|
|
|
IP Girildi |
|
|
gamzeersever
Newbie
Katıldı: 25 Ksm 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 2 |
![]() Gönderildi: 17 Ock 2008 15:47 |
|
Lush ile ilk defa Bağdat Caddesi'nde dolaşırken tanıştım. Mağazanın içindeki kokular sokağa kadar yayılmıştı. Eh ben de tabii o kokulara karşı koyamazdım ve hemen kendimi mağazanın içine attım. Ürünlere zaten laf yok, hepsi birbirinden cazip. Elemanlar da o kadar ilgiliydiler ki... Artık ben de bir Lush müdavimiyim
|
|
IP Girildi |
|
|
yaprock
Newbie
Katıldı: 19 Ara 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 13 |
![]() Gönderildi: 20 Ock 2008 19:48 |
|
ayy evet yaa bende aralıkta kesfettim gül sokakta gezerken ozellikle yazısı fresh kozmetik beni direk içeri itti :)
delirdim ve kendimden gectim diyebilirim :) aldıgım ilk ürünn soft coeur nefisssss karamel bal ve çikolatalı masaj barı :) ama masaj yapan kimm tabikii nemlendirici olarak sürüyorumm mutluluk veriyoo feci şekilde .. kesin deneyin arkadaslarrr:)) |
|
IP Girildi |
|
| Sayfa Kapalı 3 Sonraki >> |
|
||
Forum atla |
Yeni konu açma hakkınız yok Konuları cevaplama hakkınız yok Mesajlarınızı silme hakkınız yok Mesajlarınızı güncelleme hakkınız yok Anket oluşturma hakkınız yok Anketlere katılma hakkınız yok |
|