![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Ara |
| |
| Lush Türkiye ve Lush mağazaları | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
yaprock
Newbie
Katıldı: 19 Ara 2007 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 13 |
![]() Konu: lush çalışanlarına çokk teşekkürlerrGönderildi: 20 Ock 2008 23:31 |
|
merhaba;
izmirdeki tüm lush çalışanlarına ilgi ve nezaketinden dolayı çok teşekkürler .. ama özelliklee Pelin Gül ' e :)) |
|
IP Girildi |
|
|
kayraphat
Newbie
Katıldı: 07 Mar 2008 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 12 |
![]() Gönderildi: 07 Mar 2008 16:58 |
|
bir şirketin çalışanının BİLGİLİ ve İLGİLİ olması, ama popüler zincirlerde gördüğümüz gibi insana yapışmaması gerek, umarım LUSHta da böyledir
|
|
IP Girildi |
|
|
leyla
Newbie
Katıldı: 04 Eyl 2007 Konum: Turkey Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 13 |
![]() Gönderildi: 14 Nis 2008 11:36 |
|
Genelde kozmetikçilerde çalışanların yüzü 1 kilo makyaj içerir ve buna rağmen dikkatli bakıldığında ciltleri problemlidir ama Lush çalışanlarında görebileceğiniz tek fazlalık ruj ve far... Hepsi Lush kullandıklarını söylüyorlar ve gördükleri faydaları da anlatıp sizi yönlendiriyorlar. Bu çok güzel.. |
|
IP Girildi |
|
|
jeny
Newbie
Katıldı: 15 Nis 2009 Konum: Turkey Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 6 |
![]() Gönderildi: 15 Nis 2009 21:42 |
|
İstiklal mağazasında çalışan ismini hatırlayamadığım bay müşteri temsilcisi sayesinde internetten şipariş vermiyorum,o kadar ilgiliki Ankara dan İstanbul a her gidişimde tüm lush alışverişimi ondan yapıyorum.İsmini hatırlayamadığım için çok özür dilerim
|
|
IP Girildi |
|
|
invisiblilium
Newbie
Katıldı: 02 May 2009 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 5 |
![]() Gönderildi: 05 May 2009 15:07 |
|
Evet, kendisi kesinlikle harika bir çalışan ve markayı gerçekten sevdiriyor. Ne yazık ki adını ben de hatırlayamıyorum.
|
|
IP Girildi |
|
|
jeny
Newbie
Katıldı: 15 Nis 2009 Konum: Turkey Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 6 |
![]() Gönderildi: 07 May 2009 21:12 |
|
ben özellikle o çalışanı bulmmak için baya çaba sarf ettim be buldum adı Burkan şu an suadiye mağazasında çalışıyor,en son siparişimi tel ona verdim,öyle özenli ve güzel bir paketle geldiki ürünlerim.Ankara mağazasıda açılacakmış ama bir Burkan olazsa tel siparişine devam eddeceğim galiba :)))
|
|
IP Girildi |
|
|
lady*starlight
Newbie
Katıldı: 11 Ock 2009 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 4 |
![]() Gönderildi: 26 Haz 2009 16:48 |
|
Evet,Burkan süper biri!inanılmaz güzel bir enerjiyle Lush'ın muhteşemliğini ikiye katlıyor!Çok teşekkürler tüm Lush çalışanlarına:)
|
|
IP Girildi |
|
|
candy qirL
Newbie
Katıldı: 04 Şub 2010 Konum: Turkmenistan Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 1 |
![]() Gönderildi: 04 Şub 2010 15:05 |
|
İzmirdeki Lush qörevLiLerini cok sevdim...GüLeryüzLeriyLe,anlayısLarıyLa vede müsteri anLayısLarıyLa ... Ayrıca Lush ürünLeride cok qüzeL evimde kücük Lush marketm var
|
|
|
Lush sever <3
|
|
IP Girildi |
|
|
honey.fan
Newbie
Katıldı: 01 Eyl 2010 Çevrimiçi: Çevrimdışı Mesaj: 4 |
![]() Gönderildi: 01 Eyl 2010 13:03 |
|
Mağazanızda sarışın mavi gözlü bir bayan var (adını hatırlamıyorum) Bi gün alışveriş için geldiğimde hem benimle alakadar oldu hem de dükkana çeki düzen verdi. Üstelik hep güleryüzlüler. Teşekkürler :)
|
|
IP Girildi |
|
|
||
Forum atla |
Yeni konu açma hakkınız yok Konuları cevaplama hakkınız yok Mesajlarınızı silme hakkınız yok Mesajlarınızı güncelleme hakkınız yok Anket oluşturma hakkınız yok Anketlere katılma hakkınız yok |
|